De Bacio IJsbus

De Bacio IJsbus

Authentiek & mooi

En boordevol écht lekker ijs!

Ons ijs is precies wat wij graag zelf maken. We bereiden het dagelijks in onze ijskeuken en met keuze uit meer dan 50 smaken is er voor ieder wat wils. Uiteraard maken we ook diverse ijssmaken glutenvrij, vegan, suikervrij en/of vrij van andere allergenen. Wij willen graag dat iedereen kan genieten van een lekker ijsje.

Bacio wil je vanaf nu ook graag op locatie laten genieten van een lekker ijsje. Op je personeelsfeest, festival, jubileum, bruiloft, evenement of tuinfeest scheppen wij graag onze vertrouwde, grote bollen ijs voor je. Hierbij hebben we nu een nieuwe optie om uw feest tot een onvergetelijke dag te maken. Wij denken graag mee in de mogelijkheden.

Onze T1 ijsbus

Een authentieke Volkswagen T1 ijsbus uit 1966 is een aankleding voor uw feest of evenement. Lekker schepijs geschept vanuit een nostalgische ijswagen laat herinneringen van vroeger bovenkomen en creëert nieuwe herinneringen.

Om het ijs niet te laten smelten werken we met speciale koelelementen. Hierdoor blijft het ijs onderweg én op locatie enkele uren zonder stroom bevroren. We hebben dus geen speciale aansluiting nodig.

Lijkt dit je iets voor jouw feest of evenement kom gerust ons ijs proeven. Hieronder vind je een prijsindicatie en kun je contact met ons opnemen.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd geraakt of heb je nog enkele vragen? Wij denken graag met je mee. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!

Goed om te weten

Je bent vrij in het kiezen van het aantal bollen of het aantal personen. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal bollen en de tijdsduur. Het is altijd inclusief ijscoman en voor iedereen de keuze uit een hoorntje of bakje.

Wij werken in de regio Zuid-Oost Brabant en Midden Limburg. Binnen een straal van 20 km vanuit Asten, Weert of Mierlo rekenen we voor onze bus geen voorrijkosten. Vanaf 20 km vanaf één van de vestigingen vragen wij €1,15 (inclusief btw) per gereden km (heen en terug).

In de indicator hierboven zie je een tijdsbestek. Dit is voldoende tijd om het aantal personen en aantal bollen weg te scheppen. Maar uiteraard kan dit verlengd worden. Per 30 minuten, of een deel daarvan bedraagt de meerprijs € 30,00.

Wij kunnen in onze bus maximaal 10 verschillende ijssmaken kwijt. Je hebt hierbij de keuze uit alle smaken uit ons assortiment!

Heb je naar aanleiding van informatie meer vragen, of wens je een offerte op maat? Vul dan bovenstaand formulier zo volledig mogelijk in of bel ons op 0493 221002.